Werkwijze

Horeca Heroes is actief binnen de horeca- en toerismebranche (hospitality) en houdt zich bezig met rendementsverbeteringen, bedrijfsdoorlichtingen, het opstellen van marketing- en communicatieplannen en het geven van sales & marketing ondersteuning.

Harry Warnders
Directeur

Al ruim 25 jaar is Harry werkzaam binnen hotel en restaurant (hospitality) organisaties. Door zijn veel omvattende -, bedrijfsorganisatorische – en commerciële werkzaamheden beschikt hij over een schat aan managementervaring. Ook heeft hij praktische ervaring door een scala aan gedane variabele opdrachten.

Hij heeft leiding gegeven aan diverse horecateams (hotel De Arendshoeve (Bergambacht), hotel Heidepark (Bilthoven), restaurant Het Arsenaal (Paul Fagel) en Auberge De Hoefslag (Bos en Duin).

Daarnaast heeft hij praktische ervaring opgedaan door het uitvoeren van diverse projecten o.a. SS Rotterdam, Free Golf (Vlaardingen) en restaurant Onder de Molen (Bergambacht).

Maar ook het verzorgen van events als exclusieve catering, de opening van diverse bedrijfspanden en de begeleiding van bruiloften (tot 1000 gasten) vallen onder zijn expertise.

Om het gewenste resultaat te behalen heeft hij altijd van zijn organisatorische kennis en vaardigheden gebruik gemaakt.

Harry zorgt ervoor dat medewerkers hun zelfvertrouwen hervinden en nieuwe werkmethodes aanleren. Zijn (oud)medewerkers kwalificeren hem als een gedreven peoplemanager met een coachende stijl. Zijn probleem oplossend vermogen is een van zijn sterkste kanten.

Harry bekijkt de zaken positief en is van mening dat er altijd een oplossing te vinden is. Hij stimuleert medewerkers om meer uit zichzelf te halen.